Onze missie

Zirox gelooft in een benadering die toegankelijk, persoonlijk en efficiënt is.
We staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en passen onze diensten aan uw unieke behoeften aan. Ons eigen transportbeheer garandeert niet alleen volledige controle over kwaliteit en veiligheid, maar ook flexibiliteit om snel op uw projectbehoeften in te spelen. Snelheid en efficiëntie zijn kernwaarden die we hoog in het vaandel dragen. Uw project verdient niet alleen de beste expertise, maar ook de geruststelling van een soepele, doeltreffende aanpak.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Zirox uw diensten naar een hoger niveau kan tillen.

Laboratorium

Ons team draagt duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Daarom hebben we ons laboratorium uitgerust met hypermoderne faciliteiten en hoogwaardig materiaal om een aangename werkomgeving te creëren en nauwkeurige resultaten te garanderen. We streven naar de hoogste normen, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op een consistente en betrouwbare service.
Onze toewijding aan kwaliteit uit zich in overigens elke stap van ons proces, waardoor we diensten leveren waarop onze klanten kunnen vertrouwen.

Gemoedsrust met ons online platform

We creëerden een platform dat efficiëntie naar nieuwe hoogten tilt. Met een gebruiksvriendelijke interface navigeer je moeiteloos door analyses, terwijl laboranten profiteren van een gestroomlijnde workflow. Real-time samenwerking bevordert naadloze communicatie tussen de klant en het labo. Zirox biedt duidelijke analyses en automatiseert routinetaken, waardoor tijd wordt bespaard en fouten worden geminimaliseerd.