Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Door gebruik te maken van onze website, stemt u in met de volgende algemene voorwaarden.

1. Gebruiksvoorwaarden:

Door onze website te bezoeken, stemt u ermee in deze niet te gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden. U gaat akkoord met het naleven van alle toepasselijke wetten en voorschriften.

2. Intellectuele eigendom:

De inhoud op onze website is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Het is niet toegestaan om de inhoud te kopiƫren, reproduceren, wijzigen, verspreiden of enig ander gebruik te maken zonder onze uitdrukkelijke toestemming.

3. Verantwoordelijkheid:

We streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken op onze website, maar we kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig en foutloos is. U bent verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie op eigen risico.

4. Externe links:

Onze website kan links bevatten naar externe websites. We zijn niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, inhoud of nauwkeurigheid van deze externe websites. Het volgen van deze links is op eigen risico.

5. Beperking van aansprakelijkheid:

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze website of de inhoud ervan. U stemt ermee in ons te vrijwaren van enige aanspraken, schadevergoedingen of kosten die voortvloeien uit uw gebruik van de website.

6. Wijzigingen:

We behouden ons het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de algemene voorwaarden te controleren op eventuele wijzigingen.

Als u vragen heeft over onze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via de contactgegevens die op onze website worden vermeld.